Over Zenit bouw

Zenit Bouw is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten. We ontwikkelen, bouwen, doen groot onderhoud en voeren projectmatige renovaties uit .

Het is onze kracht dat we weldoordachte oplossingen aanreiken daar waar zich knelpunten voordoen. Van complete gebiedsontwikkeling en -realisatie inclusief de infrastructuur tot de bouw van enkele woningen, een winkelgalerij, een school of een kantorencomplex of bedrijfspand dat gezien mag worden , wij denken en realiseren met u mee .

We bieden onze klanten verantwoorde oplossingen die aansluiten bij hun wensen. Daar zijn we toe in staat doordat we de ervaring en de expertise in huis hebben en zelf de uitvoering in de hand nemen. Zenit Bouw beschikt over korte lijnen in de architectuurbranche en productontwikkeling. We blijven continu aandacht schenken aan het optimaliseren van de bouwtechnieken en –processen. Dit draagt bij aan de kwalitatief hoogwaardige eindresultaten en goede prijs/prestatie verhoudingen.

Onze onderneming is vernieuwend, betrokken, betrouwbaar en transparant. We staan open voor de toepassing van innovatieve technologieën en vernieuwende ideeën. De Veluwse grondslagen van ons bedrijf zijn terug te vinden in een oplossingsgerichte , nuchtere manier van denken en doen. We zijn eerlijk en open in ons handelen en spannen ons in om toegankelijk, betrouwbaar en voorspelbaar te zijn voor al onze stakeholders.

Zenit Bouw beschikt over diverse gespecialiseerde bedrijfsonderdelen ,  en heeft een zelfstandig bouwbedrijf in Kootwijkerbroek van waaruit ook onze eigen betonbouwers opereren.  We hebben een proactieve houding, met een scherp oog voor het benutten van kansen  voor gemeenten, corporaties, beleggers, ondernemers en andere opdrachtgevers in heel Nederland.

Kenmerkend voor Zenit Bouw:

  • Pro actief denken
  • Realistisch
  • Transparant


Bekijk ook de projecten van Zenit bouw ››

Zenit Bouw is een zusteronderneming van Bouwbedrijf Wim Top BV.
Voor meer informatie over Bouwbedrijf Wim Top verwijzen we u graag naar de site:

meer over Bouwbedrijf Wim Top BV >>

contentImageRight