Harbour Village Parkwoningen

Harbour Village Parkwoningen

Harbour Village – Parkwoningen

De riante villa van 197 m² heeft een overdekt terras van 17 m² en een eigen botenhuis van 46 m² geschikt voor één of meerdere vaartuigen. Naast een master bedroom van 19 m² biedt deze villa nog vier slaapkamers met eigen badkamer, verdeeld over twee verdiepingen. Door de horizontale lijnen, grote raampartijen en het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren, weerspiegelen de villa’s de unieke en waterrijke omgeving.

Omgeving

Het is niet alleen het water en het overweldigende natuurschoon dat in de omgeving van Harbour Village het Zilveren Schor de klok slaat.
Ook aantrekkelijke plaatsen als Zierikzee, Brugge, Gent en het Mondaine Knokke heeft u vanuit Harbour Village eenvoudig onder handbereik

Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.

Op dit moment is het een taak van de gemeente om bij vergunningsaanvragen te toetsen of wordt voldaan aan het Bouwbesluit. Het gaat dan om bouwtechnische eisen aan de constructie, de brandwerendheid en het energiegebruik van gebouwen. De gemeente moet er ook op toezien dat hier tijdens de bouw niet van wordt afgeweken. In het wetsvoorstel komt deze taak bij een private partij te liggen. De gemeente toetst de aanvraag nog wel aan het bestemmingsplan, de welstandseisen en de bouwverordening.